SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Djurgårdens IF Fotbollförening
Fotboll
BLÅRANDIG NYSATSNING PÅ CAFETERIAVERKSAMHETEN
2024-04-18 10:41
Nu återstartar och uppgraderar DIF Fotboll sin cafeteriaverksamhet under 2024. Det innebär både en nyanställning och ombyggnad där Jompas Café rustas upp samtidigt som Knivsta Café drar igång på Östermalms IP.
MATCHKLIMATHELG DEN 18-19 MAJ
2024-04-17 11:27

Fotbollen är den idrott som har flest utövare i världen och tillika den idrott som flest följer och engagerar sig i och runt. Precis som det är internationellt, är det lika nationellt och på distriktsnivå. Fotbollen i Stockholm engagerar hundratusentals personer på olika sätt. Ett engagemang som också innebär att ta ansvar för en tryggare matchmiljö.

DJURGÅRDEN ARRANGERAR AKADEMICAMP I HALMSTAD
2024-04-16

Djurgårdens akademitränare åker till Harplinge IP utanför Halmstad för att träna flickspelare i sommar.

Vår verksamhet
Med över 2300 barn och ungdomar som tas om hand av cirka 600 ideella ledare är Djurgårdens ungdomsverksamhet en av de största i Sverige.
Våra arrangemang
Djurgårdens ungdomsverksamhet har varje år 126 arrangemangsdagar i olika former. Våra arrangemang syftar till att uppleva vår verksamhet och sammanhanget Djurgården Fotboll - vare sig det är genom glädjen på en fotbollsskola, utbildningen i en camp eller tävlingssammanhanget i någon av våra turneringar.