SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Djurgårdens IF Fotbollförening
Fotboll
SKOLSAMARBETEN

 

Akademins skolsamarbeten strävar mot hög kvalité i innehåll, organisation och relation. Tillsammans med Engelbrektsskolan (fotbollsprofil, årskurs 4-9), Stockholms Idrottsgymnasium (flickor) och Sjölins gymnasium (pojkar) satsar vi på officiella kontaktytor, med bland annat våra tränare anställda på skolorna, god kommunikation med skolledningarna och regelbundna utvärderingar av verksamheten.

 

Vi försöker också koordinera Djurgårdens arbete, tankar och idéer med Svenska Fotbollförbundets riktlinjer, skolornas profiler och föräldrarna för att knyta ihop bästa tänkbara nätverk. Det krävs för att vi ska kunna ha långsiktiga samarbeten, vilket är avgörande för kvalitén. I ett väl fungerande nätverk runt spelarna är skolan en viktig aktör i ett flexibelt system där spelaren sätts i centrum (inte minst i de äldre ungdomsåren). 

                ENGELBREKTSSKOLAN    STOCKHOLMS IDROTTSGYMNASIUM    SJÖLINS GYMNASIUM