SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Djurgårdens IF Fotbollförening
Fotboll
VI SES PÅ DJURGÅRDSFESTIVALEN DEN 7 SEPTEMBER
2024-06-29 08:48

Boka in lördag den 7 september då Djurgårdsfamiljen återigen samlas på Stockholms Stadion för årets upplaga av Djurgårdsfestivalen.

 

Efter fjolårets succé är det snart dags för Djurgårdsfestivalen på Stockholms Stadion. Det bjuds på en dag fylld av aktiviteter och händelser för Djurgårdare i alla åldrar. Några axplock:
Bosse Andersson samlar ånyo ihop ett antal klassiska DIF-hjältar för en ny legendarmatch på Stadion-gräset och det kommer att finnas möjligheter att pröva på en mängd olika idrotter hos våra alliansföreningar som är på plats. Dessutom blir det barnaktiviteter, tipspromenad samt musik från både DJ och trubadur. Sjävklart serveras det även utsökt mat och dryck under festivalen, både i vår foodcourt och i loungen där maten serveras av Volanders Slaktbaren.

 

Onekligen en fullmatad dag som väntar och för festivalgeneralen Christian Krigström Gentile, (verksamhetschef på DIF Ungdom), går maskineriet på högvarv i förhoppning om att kunna återupprepa – och helst toppa – fjolårets mycket uppskattade arrangemang.
– Det ska bli kul att genomföra Djurgårdsfestivalen igen efter förra årets lyckade dag. Framför allt tack vare alla Djurgårdare som sökte sig till Stadion. Vi har redan planerat under ett par månader och försökt slipa på vår egen och besökarnas feedback för att kunna genomföra ett ännu skarpare arrangemang i år, berättar Christian som därmed finputsar upplägget. 
– Årets Djurgårdsfestival kommer i stora delar upprepa det framgångsrika upplägget från förra året. Men vi adderar några nya element, framför allt i vår lounge för den lite äldre publiken. Konceptet med en legendarmatch tar vi vidare och ser fram emot att våra gamla Djurgårdshjältar försvarar färgerna på nytt. Vidare så har vi en rad barnaktiviteter, partneraktiviteter samt våra andra Djurgårdsidrotter på plats.

 

Som alltid finns det utmaningar att ta hänsyn till där SMHI:s prognoser gärna får vara soliga.
– Självklart är fint väder en positiv faktor för en riktig kanondag. Men utöver det så ser jag att vi har förutsättningar till en ännu större och bättre Djurgårdsfestival i år, summerar Christian.

 

Boka in datumet den 7 september i kalendern redan nu så ses vi på Stadion från klockan 9.00 då Marathonporten öppnar, givetvis med fri entré.

 

Nyhetsarkiv
Nyhet: DIF CUP 3v3 2024-07-05 10:00
PA16 VANN LIGACUPEN2024-05-01 20:12
adidas x Djurgården2024-03-27 10:48
GOD DJU! JULKAMPANJ! 2023-12-12 11:07
2023-07-31 10:43