SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Djurgårdens IF Fotbollförening
Fotboll
P2012-9
Djurgårdens IF FF - P2012-9

Glädje, värdighet och respekt är Djurgårdens IF värdeord. Alltid oavsett.

 

Mer än bara sport. Syftet med laget P12-9 är att vi ska spela riktig fotboll. Med det menar vi att lära oss passningsspel, bollkontroll, spela som ett lag och fair play. Vi tror, i linje med Djurgårdens värdegrund, att individen växer mest genom andra och att vårt gemensamma mål är viktigare än individuella önskemål. Den som lär sig att respektera andra, som förstår rättvisa, mod och vilja bli en bättre spelare och även människa. Vi vill inte bara nå sportsliga framgångar och resultat men även ha kul medan vi gör det. Det gör vi genom att följa lagets värderingar. Vi vill skapa ett lag som alla vill vara med och spela i. 

 

Laget drivs som ideell verksamhet, detta innebär att vi bara finns för att föräldrar till spelare i laget gör det möjligt. Det sker bland annat genom aktivt deltagande, genom att betala en terminsavgift på 2500 kr som vi kommit överens om behövs för att ha ett fungerande lag med extern tränare och möjlighet att spela matcher och delta i cuper.